La limită! HC Buhuși – LPS Piatra Neamț 24-23

2.118

Junioarele 3 de la HC Buhuși aveau nevoie de victorie ca de aer pentru a se menține în cursa pentru calificarea la turneul semifinal.

Duminică, în sala de sport a liceului buhușean, HC Buhuși s-a impus cu scorul 24-23 în fața echipei LPS Piatra Neamț. Partida a fost extrem de echilibrată, scorul la pauză fiind egal, 14-14. Buhușencele nu au reușit să marcheze deloc în ultimele șapte minute ale meciului, dar diferența de cinci goluri ce se înregistra pe tabelă în minutul 43 s-a dovedit a fi de ajuns pentru a le asigura victoria.

HC Buhuși: Gavrilă Diana, Maftei Ioana (1), Anghel Marilena (3), Ababei Petronela (7), Răducanu Larisa (3), Râncu Laura (1), Direa Miruna (9), Turcu Ștefania, Samson Ana, Casapu Amalia, Stolnicu Ștefania, Apostică Alexia, Rezmireș Nadia, Poiană Diana, Pristavu Ioana.

Pentru HC Buhuși, ultimul meci din sezonul regulat va avea loc duminica viitoare,  în deplasare la LPS Suceava.

Conform regulamentului, vor fi organizate două turnee de sală. Primul este programat să înceapă pe 10 martie, iar al doilea pe 25 martie. Toate echipele vor avea de disputat șapte meciuri pentru stabilirea clasamentului final. Primele patru echipe se califică pentru Turneul Semifinal Național.

hcbuhusilpspiatraneamt

hcbuhusilpspiatraneamt3

hcbuhusilpspiatraneamt2

hcbuhusilpspiatraneamt5

hcbuhusilpspiatraneamt6

hcbuhusilpspiatraneamt4

hcbuhusilpspiatraneamt7

Clasament:

clasament 7feb

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here