Karateka buhușeni medaliați la Săcele

1.699

La sfârșitul săptămânii trecute s-a desfășurat la Săcele-Brașov turneul Open Ashihara Karate și Kick Boxing organizat de clubul Dippon Brașov. Evenimentul s-a bucurat de participarea a peste 100 de sportivi din toată țara, concursurile desfășurându-se pe mai multe categorii de vârstă, în funcție de greutate, la masculin și feminin. La startul acestei competiții s-au aliniat și sportivii clubului buhușean CS Geido Dojo Ashihara Karate condus de sensei Nicolae Costin, singurul club din Moldova prezent la eveniment.

Astfel, sportivii buhușeni au cucerit o medalie de aur și două de bronz, după cum urmează: Ana Anastasia Costin, 12 ani, locul I Kumite; Denis Boca, 12 ani, locul III Kumite și Giulia Costea, debutantă, locul III Kumite.

„Pot spune că această competiție a fost una la nivel ridicat și a constituit o nouă experiență înaintea Campionatului Național Ashihara Karate care va avea loc pe 1-2 noiembrie la Brașov unde la Kumite vom participa cu 10 sportivi. Acum suntem într-o perioadă de pregătire în vederea participării la Campionatul Național 2019 în vederea calificării la Campionatul Mondial de anul viitor de la București”, a declarat sensei Nicolae Costin de la CS Geido Dojo Ashihara Karate Buhuși.

Florin Ștefănescu – desteptarea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here