Joi se dau cheile!

2.760

anl

 Așteptarea a luat sfârșit! Joi după-amiază, de la ora 13, persoanele cărora le-au fost repartizate locuințe ANL vor semna contractele de închiriere și vor primi cheile.

Evenimentul va avea loc pe str Ion Vodă cel Cumplit,  în fața blocurilor.

Vor fi inaugurate cele două blocuri ce au în componență un total de 48 de locuințe, împărțite astfel: șase garsoniere, 12 apartamente cu trei camere și 30 de apartamente cu două camere.

Numărul dosarelor eligibile este de 51, trei persoane fiind puse pe o listă de rezervă. Deși acum, după repartiție, sunt multe voci nemulțumite, numărul mic de solicitanți cu dosare complete indică faptul că buhușenii nu au acordat foarte mare atenție acestor locuințe. Au existat numeroase amânări cauzate, în special, de încercările de fraudă și falsuri, depistate de comisia însărcinată de verificarea solicitantărilor.

7 COMENTARII

 1. Doresc “casa de piatra” tuturor beneficiilor blocurilor ANL care conform legislatiei beneficiaza de aceste apartamente.
  Felicit, in preajma sarbatorilor, autoritatile locale care au reusit sa asigure o locuinta multor familii nevoioase.
  Am o singura intrebare destinata Primariei Buhusi, cator intelectuali, cator medici etc. au fost “retinute” apartamente, cati potentiali viitori specialisti care ar veni in Buhusi, ar avea un apartament. Daca ar veni in oras un medic cardiolog, de exemplu, ar avea o locuinta pusa la dispozitie de Consiliul Local Buhusi?
  In municipiul Moinesti, tuturor tinerilor medici care au fost atrasi sa lucreze in modernul si europeanul Spital municipal li s-au asigurat locuinte.
  Sarbatori fericite! – cu consideratie dr. Ioan MIRON, doctor in medicina (“fascist” si “legionar” dupa opinia doamnei Magda Barbu).
  Spre cultura doamnei sus amintite si a domnului Dan, doctorii in stiinte medicale, au un cuvant de spus in sistemul medical romanesc la a carei dezvoltare am contribuit, prin teza mea de doctorat obtinut la UMF Timisoara, una din orasele cele mai civilizate si occidentale ale Romaniei.Teza mea de doctorat a fost publicata sub forma de carte sub egida unei edituri din Germania, au fost publicate rezumate in presa americana, in ziarul american “New-York Magazin”, in numeroase reviste de specialitate ca “Timisoara Medical Journal”, in reviste ale Universitatii Bacau, in anale ale Academiei Romano-Americane etc. Nu sunt laude, sunt realitati, discreditarea si “batjocorirea” intelectualilor orasului, la modul cel mai josnic posibil este o “politica” a detinatorului de hoteluri si restaurante dar si de vile somptuase in Buhusi – evident sunt baroni locali.

 2. Domnu` doctor …. nu va suparati….dar in limbaj liber, “furati curent”. Aici era vorba de ANL, ati ajuns la lucrari de doctorat, la opresiuni si probleme personale….Ce treaba are sula cu prefectura ?

 3. Domnule doctor,prea multa vorba dar pe alt subiect.Ce nu va convine mai exact,pt ca,dupa cum stiti treaba asta cu locuri puse deoparte pt medici,a fost respinsa.Sunt locuinte ANL,destinate tinerilor care nu au casa deloc,si carora le este foarte greu sa-si cumpere una.Asta e situatia,nu lucrarile dv de doctorat intereseaza aici.

 4. Doctorii iesiti de pe bancile scolii nu cumva sunt si tineri si fara locuinta?! Se pare ca unii se baga in seama ca sa se afle in treaba.
  PS:va simtiti cumva eclipsati de capacitatea intelectuala a d-lui doctor??!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here