Consiliul alege joi Viceprimarul. Cine va fi el?

2.635

Cel mai important punct alt ședinței ordinare de mâine este, cu siguranță, cel referitor la alegerea unui nou viceprimar. Vasile Zaharia și-a dat demisia din această funcție pe 27 februarie.

dan_teslariuPSD Buhuși, partidul ce ocupă 10 din cele 17 locuri de consilieri locali, a dezbătut în ședința lunară de marți, 27 mai, posibilii candidați. Deși părerile au fost împărțite, în prezența președintelui CJ Bacău, Dragoș Benea, se pare că s-a stabilit susținerea lui Dan Teslariu, vicepeședintele PNL Buhuși. Se presupune că acesta va fi singurul nominalizat în ședința de mâine.

Încă de la aflarea demisiei lui Vasile Zaharia, tot mai multe voci au susținut că poziția i-ar fi fost oferită consilierului Cristi Cojocaru. Acesta ar fi refuza-o având, probabil, pretenții la scaunul de primar în 2016.

USL s-a destrămat de ceva timp, dar PSD s-a gândit la experiența politică și cunoștințele lui Teslariu. Apropierea de PNL va  aduce PSD-ului un puternic aliat în alegerile din 2016. Cu siguranță la acest lucru s-a gândit și președintele interimar al PSD Buhuși, primarul Ionel Turcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here