Îți dorești o schimbare în casă? Iată ce modificări poți face cu buget redus!

726

De cele mai multe ori, să schimbi câte ceva în propria locuință poate fi benefic, mai ales dacă ești genul care se plictisește destul de repede de felul în care sunt așezate lucrurile însă, factorul financiar este unul definitoriu, pentru că atunci când îţi doreşti să schimbi ceva în casă, ai nevoie să îţi stabileşti un buget de care te poți ține. Cu toate că obiectele de mobilier şi decoraţiunile pot costa mulți bani, există şi lucruri pe care le poţi face cu cheltuieli minime, mai ales dacă ţii cont de câteva trucuri.  

Iată cum poți să schimbi lucruri în propria casă, fără să cheltui o avere!

  • Dacă te-ai plictisit de felul în care ai casa aranjată și vrei să schimbi ceva, este momentul să stabilești ce piesă centrală de mobilier poți modifica sau achiziționa. Livingul este locul în care petreci cel mai mult timp din zi, iar măsuța de cafea poate fi cea care să modifice radical spațiul. Pentru a crea un efect notabil, poți consulta gama de măsuțe de cafea de la Sensodays, unde vei găsi modele variate și pline de culoare, care vor da un aer fresh designului casei tale.
  • Plantele verzi adăugate în diferite colțuri ale casei pot schimba radical aspectul locuinței tale. Dacă adori grădinăritul și îți place să te joci cu bulbi și rădăcini, poți crea micul tău colț de natură în propria casă. Poți opta pentru plante verzi decorative, precum ferigile și calele, dar poți aduce și un plus de culoare cu hortensii sau mușcate. 
  • Perdelele și draperiile, varianta cu buget redus a schimbării înfățișării unei camere – dacă îți dorești ca livingul sau dormitorul să arate complet diferit, ai nevoie de o nouă perdea sau draperie. Textura și culoarea diferite vor da impresia că locuiești într-o cameră complet nouă. În plus, investiția nu este una costisitoare, astfel că îți vei păstra bani în buget și vei avea și o casă complet schimbată.  
  • Dacă draperiile și perdelele noi pot schimba înfățișarea unei camere, același lucru o poate face și cuvertura de pe pat sau husa de pe canapea. În plus, te poți juca și cu perne decorative, în diferite culori, astfel că efectul de nou va fi amplificat. 

Orice schimbare îți dorești să faci în propria casă, este binevenită, trebuie să ții cont doar de bugetul pe care vrei să îl aloci pentru o asemenea investiție și de timpul pe care îl ai la dispoziție pentru a redecora casa. 

Sursă foto: Pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here