Invitatie pentru femeile din Buhusi si nu numai

2.618

Sambata 10.03.2012, la ora 10 in amfiteatrul Scolii “Mihai Eminescu” Buhusi are loc lansarea “CLUBULUI FEMEILOR “, actiune realizata cu sustinerea Biroului Parlamentar –Senator Elena Mitrea. “Cred in forta societatii civile. Cred in forta femeii, in puterea si dorinta ei daruire si implicare. Deciziile care se iau astazi, prejudiciaza grav conditia femeii, iar prezenta activa a femeilor este asteptata in viata comunitatilor in care acestea traiesc si muncesc” – Senator Elena Mitrea

“CLUBULUI FEMEILOR” din Buhusi va fi incepand de maine un cadru de socializare, de dezbatere si de activitati ale femeilor indiferent de culoare politica, simpatizante sau nu a oricarui partid politic, precum si a femeilor neincadrate politic, care militeaza pentru promovarea civismului si educatiei altruiste, a drepturilor femeii, pentru formarea si refacerea demnitatii umane, pentru lupta impotriva indiferentei in fata faptelor antisociale si nu in ultimul rand pentru acordarea de sprijin moral si /sau material persoanelor aflate in dificultate.

In cadrul Clubului vor fi organizate dezbateri si informari despre domenii precum sanatate, educatie, mediu, administratie, afaceri, socio-politic. Activitatea Clubului debuteaza cu tema “2012-Anul imbatranirii active si solidaritatii intre generatii” si vom aborda in trecere si recent promulgata lege a violentei in familie. Te astept pentru ca si Buhusiul are nevoie de implicarea ta !…, a concluzionat doamna Senator.

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Scoala Mihai Eminescu nu e scoala care-si trimite parintii pe intrarea din spate ? Membrii clubului pe unde o sa-i introduceti in amfiteatru ? Ce fel de club incepe activitatea cu teme de varta a treia…….sau poate singurile femei  care te mai asculta sunt cele de vasta a treia……jalnic……chiar as veni sa ma amuz cum va chinuiti sa serviti cafea fierbinte in pahare de unica folosinta….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here