Invitație la teatru: Take, Ianke și Cadâr, duminică, 5 septembrie, ora 19

309

Primăria Buhuși, prin Casa de Cultură „Elisabeta Bostan”, în colaborare cu Teatrul Municipal Bacovia, vă invită la comedia „Take, Ianke și Cadâr”. Spectacolul va avea loc duminică, 5 septembrie, cu începere de la ora 19:00.

Biletele se pot achiziționa de la sediul Casei de Cultură, iar prețurile sunt: 35 de lei, bilet normal, și 22 de lei pentru elevi și pensionari.

O comedie devenită clasică, aparţinând literaturii interbelice şi aducând în scenă o temă de mare actualitate: relaţiile inter-etnice dintre un român, un evreu şi un turc. O piesă despre toleranţă, prietenie şi dragoste.

Distribuția:

Take – Giuseppe Torboli
Ianke – Laurențiu Budău
Cadâr – Tiberiu Gabor Bitere
Baba Safta – Alina Neagu
Ilie – Marian Puiu Gheorghiu
Ionel – Andi Andriucă
Ana – Ilinca Istrate

Regia artistică: Toma Hogea
Scenografia: Mihai Pastramagiu
Ilustrația muzicală: Ciprian Manta
Light design: Adrian Buliga
Durată spectacol: 1h50min, fără pauză

Am vrut să punctez foarte bine cele două teme fundamentale pe care le găsesc în lucrare și care sunt atât de importante pentru orice mileniu: tema prieteniei și tema iubirii. Dar mai presus de tema prieteniei este tema iubirii, și această dispută între părinți, atât de prezente și astăzi. Iubind, putem lumina foarte multe lucruri în jurul nostru, și locurile, și oamenii, și situațiile, până și orice conflict politic” – regizorul Toma Hogea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here