Învata o limba straina cu Eurostudies!

1.755

Odata  cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana si cu liberalizarea pietei locurilor de munca, tot mai multi romani se confrunta cu problema invatarii unei limbi de circulatie europeana si cu dovedirea acestui lucru printr-o diploma recunoscuta la nivel international.

Compania EUROSTUDIES, specializata in oferirea de cursuri de limbi straine pentru adulti, vine tocmai in sprijinirea acestei nevoi existente pe piata muncii din judetul Bacau. Formata dintr-o echipa de profesori calificati, Eurostudies este pregatita sa primeasca “pe bancile scolii” adulti de toate varstele si pregatire profesionala, ce doresc sa studieze o limba straina, la orice nivel: mediu sau avansat. Cursul contine 40 de ore de studiu intr-un mediu profesional si costurile sale se insumeaza la 500 de lei, ce pot fi achitati in doua rate egale.

Firma Eurostudies mai ofera si cursuri de auditor de calitate, destinate persoanelor care aplica sistemele calitatii conforme cu seria de standarde ISO 9000, pentru cei care lucreaza in domeniul managementului pentru calitate sau pentru persoanele care efectueaza audituri interne si externe de sistem, proces sau produs. Acest curs se va desfasura pe durata a 40 de ore de studiu si va costa 500 de lei, suma care, de asemenea, poate fi achitata in doua transe egale.

Cursurile de formator sau cele de mentor organizate de Eurostudies ofera tuturor sansa de a se specializa in formarea profesionala a adultilor si de a intra in sfera mentoratului. Ambele cursuri vor costa fiecare participant cate 300 lei, existand posibilitatea ca aceasta suma sa fie platita in doua transe egale, cursurile fiind gandite a se desfasura pe parcursul a 40 de ore pentru formatori si, respectiv, 45 de ore pentru cel de mentor.

Pentru a intampina dificultatile de orar caracteristice celor adulti, programarea sedintelor este extrem de flexibila. Orele de curs vor fi programate dup-amiaza si in weekend-uri, pentru a fi accesibile tuturor participantilor cu un program deja incarcat.

Examenele de absolvire a cursului vor consta intr-un test scris de tip grila
si o proba practica, de elaborare a unui proiect individual de formare si sustinerea acestuia in prezenta Comisiei de examinare desemnata de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.

Certificatele de absolvire sunt emise impreuna cu Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, fiind recunoscute oficial pe piata muncii nationale si internationale (inclusiv in celelalte 26 state ale Uniunii Europene), insotite de un certificat descriptiv mentionand noile abilitati dobandite.

Pentru a accesa aceste programe educationale propuse de compania Eurostudies, ne puteti contacta la eurostudiesro@yahoo.com si veti primi oferta noastra complete.

1 COMENTARIU

  1. Vai,pomana curata.500 de lei,la care se m-ai adauga mici atentii pentru profesori,masa festiva dupa examen,cadouri,bani de naveta.Cred ca deja suma s-a triplat.In Italia aceste cursuri,se tin pe o perioada de un an,si sunt GRATIS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here