InterTransCom, creștere de 30% a cifrei de afaceri în 2020

4.100

InterTransCom Impex SRL, compania din Buhuşi deţinută integral de antreprenorul Ioan Teslaru, este unul dintre cei mai importanți producători de plasă sudată din România.

Aflată într-o continuă ascensiune, cifra de afaceri a firmei ajuns la 961 milioane de lei (aprox. 200 de milioane de euro) în 2020, după o creştere cu 30% a busi­nes­su­lui faţă de anul prece­dent. Patronul, Ioan Teslaru, estimează că, în 2021, avansul să fie de 20%, ceea ce ar duce busi­nes­sul la peste 1,1 mi­liarde de lei, potrivit zf.ro.

Ioan Teslaru, patron InterTransCom

Cu 370 de angajaţi în prezent, InterTransCom are în plan să mărească personalul, în con­diţiile unor planuri de creştere a acti­vi­tăţii. „Încă efectuăm angajări, de­oare­ce volumul de muncă este unul ri­dicat. Anul acesta avem investiţii în de­rulare în valoare de 2,5 mil. euro, in­ves­tiţii ce constau în echipa­mente industriale“, adaugă Ioan Teslaru.

InterTransCom deţine o fabrică de plasă sudată în Buhuşi şi dispune şi de un parc auto propriu for­mat din camioane, pu­nând la dispoziţie ser­vi­cii de încărcare şi descărcare auto şi feroviară, potrivit datelor de pe site-ul companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here