Internet WI-FI gratuit în centrul orașului!

5.984

În urma unui parteneriat semnat între Buhusi.NET și compania Top Telecom, buhușenii vor beneficia de o rețea de internet wireless gratuit în zona centrală. Mai precis, este vorba despre zona celor două parcuri din centrul orașului și o mare parte din Bulevardul Republicii.

„Au fost instalate o serie de celule radio pentru a putea facilita accesul gratuit la internet în zona centrală a orașului. Noua tehnologie pe o utilizăm, permite migrarea între celulele radio, fără a fi necesară intervenția utilizatorului asupra device-ului mobil. Practic se asigură transparența celulei radio, asemamător rețelelor GSM. Sper ca în acest mod, buhușenii să aibă acces în cele din urma la un serviciu de calitate și în zona stradală a orașului.” – a declarat directorul Top Telecom, ing. Nicu Cerbu.

Rețeaua WI-FI se numește www.buhusi.net și nu necesită parolă la conectare.

echipamente

7 COMENTARII

 1. Domnule Adrian Padurare .. e o initiativa buna si va felicit … dar pare putin suspect … cum de ofera un site internet gratis pt populatie fara nici un beneficiu ? Bate putin a ceva necurat la mijloc .. lamuriti va rog . Multumesc

 2. Buna ziua,

  Am incheiat acest parteneriat cu Top Telecom si ne-am gandit sa aducem acest beneficiu cetatenilor dintr-un motiv simplu: Pentru ca putem!

  Banuielile dumneavoastra sunt, dupa parerea mea, nefondate, dar gandirea este tipic romaneasca. Noi, romanii, am cautat mereu motive ascunse in astfel de actiuni. Buhusi.NET va incuraja mereu initiativele care pot aduce plusvaloare comunitatii, oricare ar fi natura lor.

  Am speranta ca v-am linistit banuielile, dar, in caz contrar, pentru orice alte intrebari, va stau la dispozitie la numarul de telefon 0740 289 439 sau la adresa de email adrian@buhusi.net

  Cu respect,
  Adrian Paduraru

 3. Din pacate nu sunt lamurit absolut deloc .
  Sa nu intelegeti gresit .. apreciez initiativa .. dar ” pentru ca putem ” nu suna prea bine .. din punctul meu de vedere .. nu va contactez nici la telefon nici la mail din simplu fapt ca vreau sa dezbat public acest subiect. .. e alegerea mea .. Fac ceva rau ? si sa revenim la ” pentru ca putem ” … as vrea sa stiu daca tot puteti .. as dori sa vad si eu acel parteneriat sa vedem ce clauze ascunde .. daca e doar un simplu parteneriat sau aveti beneficii de pe urma noastra .. zicc .. nu stiu, trafic de date , vizitatori .. din cunostintele mele pentru navigarea noastra in acest web site .. dvs. primiti o suma de bani pt. fiecare vizitator … Astept o clarificare . Multumesc

 4. Un lucru bun, dar de ce la spital reteaua WI-FI este parolata? Ar fi de ajutor pentru pacientii spitalului.

 5. Baietasii astia cu netul gratis nu spun ca internetul este platit de primarie, adica primaria ii plateste pe cei doi… ca doar vine campania! Si pe asta ai s-o anulezi, adminu sitului?…

 6. Mai, nenorocitilor anonimi fara minte care sunteti voi neorociti! Voi sunteti adevaratii vinovati pentru ca Buhusiul e unde e si arata cum arata! Voi, cu rautarea asta si cu gandirea meschina si bolnava pe care o aveti. N-aveti pic de minte! Primaria are de anu trecut o retea si plateste lunar o suma de bani la Nextgen. De ce ar mai da bani pentru alta retea in aceeasi zona, chiar?? Scrieti doar ca sa nu adormiti? Mai, nenorocitior, voi nu meritati nici aerul pe care-l respirati, daramite internet gratis.. Domnilor administratori, stricati orzul pe gaste!

 7. Imi pare nespus de rau ca discutiile au degenerat pana aici. Scopul articolului si al serviciului oferit este total altul decat cel descris in comentariile voastre.

  Cu aceeasi parere de rau va spun, domnule Unu, ca sunteti intr-o mare necunostinta de cauza. Cine, domnul meu, ne plateste pentru fiecare vizitator de pe site? Si, prin absurd, daca ar fi asa, unde este problema? Si Google ofera servicii gratuite. Le-ati scris si lor sa-i intrebati ce urmaresc?

  Domnule Ionel Cucu, este clar ca sunteti confuz, rau intentionat si nu priviti lucrurile logic, echidistant. Subiectul acesta va fi inchis aici, dar va invit la o cafea daca doriti sa va dau explicatii sau lamuriri. Ma puteti gasi la numarul de telefon 0740 289 439.

  O zi frumoasa si ganduri bune!

Comments are closed.