Inselaciune la Buhusi

3.638

Un pretins avocat, reclamat de clientii sai pentru savârsirea infractiunii de inselaciune, a fost prins de politistii buhuseni, insa ulterior s-a constatat ca el este condamnat si pentru comiterea infractiunii de trafic de persoane. Povestea a inceput la Politia din Buhusi unde s-au primit mai multe sesizari despre un anume Dorel, care in lunile februarie-martie ar fi inselat doua persoane.

“Una din victime a aratat ca o persoana pe nume Dorel, care a pretins ca este avocat, le-a solicitat, lui si mamei sale, si a primit mai multe sume de bani pentru a le facilita intocmirea unor acte in vederea dezbaterii succesiunii. Reclamantul a mai aratat ca urmeaza sa se intâlneasca intr-o anumita zi cu persoana respectiva pentru a-i da o alta suma de bani. Atunci s-a organizat o actiune in urma careia Dorel U., de 57 de ani, din judetul Neamt, a fost prins in flagrant“, a explicat subinsp.Narcisa Butnaru, ofiter de politie.

Asupra barbatului s-a gasit si suma de bani care era “pusa in joc.” Pretinsul “avocat” a fost retinut pentru 24 de ore si prezentat Judecatoriei Buhusi cu propunere de arestare preventiva, pentru savârsirea infractiunii de inselaciune. Surpriza a venit ulterior. In timpul cercetarilor s-a constatat ca Tribunalul Neamt a emis pe numele aceluiasi Dorel U., un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea prin care a fost condamnat la 2 ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de trafic de persoane.

Roxana Neagu – desteptarea.ro

2 COMENTARII

  1. BRAVOOOOOOOOOOOO POLITIEI BUHUSENE…..MAI SANT MULTI CARE AR TREBUI SA LI SE FACA FLAGRANTE DE ACEST GEN…….SI SANT MULTI … ARATATI LUMII CA BUHUSUL POATE DEVENI UN ORAS ” CURAT “. BRAVO COMANDANTE FELICITARI SUBALTERNILOR… !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here