Au încercat să fure 1000 de lei dintr-o carmangerie ziua în amiaza mare!

4.106

ciresica

Poliţiştii buhuşeni au depistat cu operativitate, la data de 18 noiembrie a.c., patru persoane de sex masculin, suspectate de furtul unei sume de bani, dintr-o unitate comercială din localitate.

Persoanele în cauză, A. Aurel, de 41 de ani, A. Constantin, de 21 de ani, S. Albert, de 28 de ani, toţi din municipiul Bacău şi V. Andrei, de 30 de ani, din municipiul Vaslui, au fost conduse la sediul unităţii de poliţie, iar din investigaţii s-a stabilit că în timp ce doi dintre aceştia au distras atenţia vânzătoarei, bărbatul de 28 de ani a încercat să sustragă 1000 de lei, dintr-un raft de lângă casa de marcat.

Fiind observant de vânzătoare, bărbatul a abandonat punga cu bani în magazin iar ceilalţi doi au blocat uşa de acces pentru a împiedica ieşirea angajatei din unitate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat. Pentru bărbatul de 30 de ani, cercetările se desfăşoară în stare de libertate, iar faţă de celelalte trei persoane, s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioada de 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buhuşi, cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here