HC Buhusi a castigat primul turneu !

3.428

HC Buhusi, de nerecunoscut!

Fata de anul trecut, cand pierdeau toate partidele de la turneul organizat la Buhusi,  astazi le-au predat o lectie de handbal adversarelor.

Mult mai mature in joc si precise in executii, jucatoarele de la HC Buhusi s-au impus categoric in prima zi a turneului buhusean.

In primul meci, HC Buhusi a invins cu 33-20 in echipa CSS Tg Neamt pentru ca in a doua partida, cea cu LPS Piatra Neamt, jucatoarele noastre sa castige detasat, 31-15.

Patru victorii in primele patru partide!

A doua zi a turneului a confirmat forma excelenta a jucatoarelor buhusene. Prima “victima” de sambata a fost CSS Bacau, scor 25-20, dupa un meci destul de echilibrat, acest fapt datorandu-se si numeroaselor ratari de la 7 metri ale jucatoarelor noastre.

In al patrulea meci al turneului, HC Buhusi s-a distrat cu jucatoarele Liceului cu Program Sportiv “Iolanda Balas” Buzau, scorul fiind 24-10.

LPS Roman s-a dovedit o nuca greu de spart pentru handbalistele noastre. Ultima partida a turneului a stabilit si liderul grupei – HC Buhusi. Partida s-a incheiat la egalitate 23-23, insa handbalistele noastre au castigat turneul datorita golaverajului favorabil.

Ce s-a schimbat fata de anul trecut? Ne raspunde Nae Butuc, presedintele HC Buhusi:

“In primul rand ajutorul oferit de Primarie a fost mai consistent si astfel am putut sa le oferim toate conditiile fetelor. Cantonamentul din iarna a fost excelent atat din punct de vedere al antrenamentelor fizice dar si a legaturilor care s-au creat intre jucatoare. Fata de anul trecut cand faceam trei antrenamente pe saptamana, acum facem cinci. Un alt factor ce a dus la jocul bun facut de noi il reprezinta numeroasele partide amicale jucate intre timp. Fetele s-au maturizat si ne bucuram ca am reusit sa oferim buhusenilor in spectacol. Meritul cel mai mare este al antrenoarelor. Prezenta primarului, a viceprimarului si a alor personalitati locale in tribuna a contribuit la moralul jucatoarelor. Pe langa Primaria Buhusi, am mai avut un sponsor pe care vreau sa-l mentionez, si anume societatea SC DDD Serv SRL Buhusi, care a suportat jumatete din costurile de organizare ale acestui turneu.” 

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here