Incepe Evaluarea Nationala pentru clasele a VIII-a

2.414

Luni, 20 iunie 2011, elevii claselor a VIII-a sustin prima proba, la Limba si Literatura Romana, in cadrul Evaluarii Nationale. In cele trei centre de exemaninare din Buhusi, Scoala “Mihail Andrei”, Scoala nr 5 si Scoala “Mihai Eminescu”, sunt inscrisi pentru sustinerea acestor evaluari 159 de elevi.

“Proba incepe la ora 9:00 si va dura doua ore. Subiectele vor fi trimise la Cenrul de Comunicare, in cazul orasului nostru acesta este Colegiul Tehnic “Ion Borcea”, de unde vor fi preluate de Presedintele Comisiei de Examen de la fiecare scoala. Chiar daca supraveghetori vor fi profesorii si invatorii de la scolile respective, li s-a comunicat sa fie vigilenti si sa nu permita niciun fel de incorectitudine. A doua proba va fi pe 22 iunie, la Matematica.” ne-a declarat directorul Scolii cu clasele I-VIII “Mihai Eminescu” Buhusi, prof. Oana Malinici.

Pentru admiterea la liceu, rezultatul acestor evaluari va conta in proportie de 50%. Cealalta jumatate a mediei de admitere reprezinta media din clasele V-VIII.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here