Începe campionatul pentru HC Buhuși! Duminică avem handbal în Sala Polivalentă

3.991

hcbuhusilpspiatraneamt4

HC Buhuși începe campionatul cu același obiectiv ca și anul trecut: calificare la Turneul Semifinal. Anul acesta, HC Buhuși, are patru grupe de vârstă: Junioare 2,3,4 și 5.

Sâmbătă, 17 septembrie, Junioarele 3 se deplasează la Bacău pentru meciul cu CSS, iar Junioarele 2 înfruntă grupa similară a CSS Bacău duminică, de la ora 11, la Sala Polivalentă din Buhuși.

În această vară, fetele de la J2 și J3 au fost într-un cantonament la Slănic Moldova, în timp ce grupele mai mici, J4 și J5, au participat la turneul Cupa Onești, ediția a XX-a.

„Unul dintre pivoții noști, Ana Samson, va pleca la Centrul de Excelență de la Brașov. În perioada următoare vom face de selecții în școlile din Buhuși și din împrejumiri. Mulțumim Primăriei, Consiliului Local și părinților pentru susținerea și implicarea în activitatea handbalistică. Îi așteptăm pe toți la sală, duminică, la primul meci de acasă.” – a declat Ovidiu Hobu, președintele HC Buhuși.

În această vară, antenorul Eusebiu Tancău a părăsit echipa, în urma alegerii dânsului în funcția de primar al comunei Gârleni, iar în locul lui a revenit doamna Marga Anghel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here