[VIDEO] Incendiu de proportii pe strada Alexandru Ioan Cuza

3.294


Astazi, 08.08.2012, in jurul orei 14, Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Buhusi a fost solicitat sa intervina la stingerea unui incendiu izbucnit pe strada Alexandru Ioan Cuza din Buhusi.

Datorita amplitudinii acestuia, pompierii buhuseni au cerut ajutorul colegilor de la Bacau, care au raspuns prompt solicitarii.

Incendiul s-a produs vis-a-vis de fostul CAP, Loc cunoscut de multi ca fiind o groapa de gunoi improvizata, in ciuda eforturilor oficialitatilor locale de a stopa aceasta practica de depozitare a gunoaielor in zona respectiva.

Cauzele incendiului sunt inca incerte, investigatiile pompierilor vor incepe imediat dupa ce focul va fi stins. Dupa mai bine de 12 ore, pompierii buhuseni si cei bacauani se luptau in continuare cu flacarile.

“Suntem aici de trei ore si am reusit sa oprim extinderea incendiului. Nu sunt pagube materiale importante. Se pare ca focul a fost inceput de niste copii. In aceasta zona sunt multe gunoaie, iar vegetatia uscata a favorizat extinderea cu usurinta a flacarilor” ne-a spus Ion Vasilache, seful  Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Buhusi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here