În pași de dans, spre iubire

1.480

Februarie este prin excelență luna iubirii, și cum elevii buhușeni iubesc viata și frumosul, ce mod mai plăcut de a sărbători, decât un spectacol dedicat dansului și dragostei?

Dragobete Show, un nou concept al sărbătorii de Dragobete, un spectacol cu momente diversificate, a fost realizat prin implicarea tinerilor talentați din cadrul Liceului Teoretic „Ion Borcea” Buhuși, Clubul Tinerilor HoltIS a Scolii Gimnaziale „Ștefan cel Mare” nr. 33 si Clubul Tinerilor HoltIS a Liceului Teoretic „Ion Borcea” Buhusi nr. 34.

Cluburile Tinerilor HoltIS încurajează participarea activă a tinerilor în comunitățile din care fac parte prin desfășurarea de activități menite să dezvolte abilitățile sociale, spiritul civic, lucrul în echipă și să dezvolte sentimentul de apartenență.
Înființarea Cluburilor Tinerilor HoltIS este o inițiativă a Asociației HoltIS Iași desfășurată în parteneriat cu Reprezentața UNICEF în România, în cadrul proiectului „Improving parenting and child participation: facilitating transition from lower to upper secondary education” și are ca scop principal facilitarea tranziţiei elevilor de la învăţământul secundar inferior la învăţământul secundar superior.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here