În curând, la Spitalul Orășenesc Buhuși ar putea avea loc operații laparoscopice

2.375

Conducerea Spitalului Orasenesc Buhusi, impreuna cu echipa medicala de la sectia Chirurgie generala si compartimentul A.T.I., intentioneaza sa demareze la Buhusi interventiile chirurgicale non invazive, respectiv operatiile laparoscopice. In acest sens, a fost verificat de catre o firma specializata in domeniul aparaturii si echipamentelor medicale turnul laparoscopic al spitalului din Buhusi, achizitionat cu mai mult timp in urma. De asemenea, a fost demarata procedura de achizitie a unui electrocauter bipolar impreuna cu componentele necesare care lipsesc din dotarea spitalului in acest moment.

Au fost finalizate discutiile cu un medic primar chirurg cu experienta in domeniul interventiilor chirurgicale non invazive, care, impreuna cu echipa de medici  de la Spitalul Buhusi, si-a dat acceptul de a lucra aici, pentru inceput cu jumatate de norma.

„Chirurgia laparoscopica  la Buhusi a inceput ca un vis si ne dorim ca ea sa devina realitate, deoarece pacientii nostri sunt nevoiti in acest moment sa mearga la alte unitati sanitare din judet ori din tara pentru a beneficia de astfel de servicii medicale. Suntem siguri ca acest gen de interventii chirurgicale vor fi apreciate de catre pacientii care ne trec pragul, mai mai ales ca am avut nenumarate solicitari in acest sens de-a lungul timpului”, a declarat Constantin Poiana, managerul Spitalului Orasenesc Buhusi.

sursa: medicalmanager.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here