In atentia absolventilor claselor a XII-a

2.586

 

Comunicat Agentia Locala de Ocupare a Fortei de Munca Buhusi 

În atenţia absolvenţilor de învăţământ 

Promotia 2012

Absolvenţii diverselor forme de învăţământ (şcoli de artă şi meserii, licee, şcoli postliceale, facultăţi), în vârstă de minimum 16 ani, sunt invitaţi la sediile agenţiilor locale pentru ocuparea forţei de muncă din Bacău şi Oneşti sau ale punctelor de lucru ale agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă(A.J.O.F.M.), din Buhuşi, Răcăciuni, Podu Turcului, Târgu Ocna, Comăneşti şi Moineşti, pentru a se înscrie în baza de date a A.J.O.F.M. Bacău.

Cei înregistraţi în evidenţele noastre vor beneficia de mediere pentru ocuparea unui loc de muncă sau vor primi indemnizaţie de şomaj dacă, într-un interval de 60 de zile  de la data absolvirii, nu vor putea ocupa un loc de muncă ce corespunde pregatirii lor profesionale.

Detalii suplimentare puteţi afla adresându-vă angajaţilor A.J.O.F.M. la sediile mentionate anterior.

 

Pentru agentia A.L.O.F.M Buhusi sunteti rugati sa sunati la numarul de telefon 0234 261238

 

2 COMENTARII

    • Este suficienta adeverinta de absolvire.Nu cerem diploma la acordarea somajului.Solicitati la secretariat adeverinta de absolvire si in perioada 01.07.2012-29.08.2012 veniti sa va inscrieti la UL BUHUSI pentru a putea beneficia de indemnizatie de somaj.Este obligatia scolii sa va elibereze aceste adeverinte care sa ateste faptul ca ati absolvit una din formele de invatamant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here