I-au furat toate roțile și i-au lasat mașina pe butuci!

5.469

Un buhușean și-a lăsat mașina la vânzare în fața Sălii Polivalente dar s-a trezit fară roți. Probabil jantele de aluminiu au făcut cu ochiul unui trecător.

“Eu sunt la mare. Am primit un telefon de la un prieten care mi-a zis că au furat roțile de la Opel azi-noapte. Nu-mi venea să cred.” – ne-a declarat proprietarul.

Politiștii buhușeni au prelevat amprente și au deschis o anchetă pentru găsirea hoților.

IMG_0537

IMG_0538

IMG_0540

 

6 COMENTARII

  1. Aceeasi politzisti buhuseni i-au aplicat proprietarului o amenda pentru parcare masinilor pe spatiul verde, nu? Macar acum cand au fost fortzatzi.. sa le observe. Ce gluma buna am facuuut!

  2. bravo wa jon esti tare frate. creca gaborii sunt de vina ca talalau sia lasat masina la vanzare si un hot ia furat rotile. uuuuu gaborilor nu mai furati roti. ma C.. pe mine de ras. :))))
    jon daca ai masina la noapte ti le fur eu fratelo :)))))

  3. Chiar daca acel spatiu nu este autorizat expunerii la vanzare a – MA INTREB SI VA INTREB PE TOTI CEI CARE VA SPUNETI PAREREA – ESTE UB SPATIU AUTORIZAT PENTRU FURT SI TALHARIE ??????

  4. Nea cititorule stiu eu ca ai tu pile la nenea ministru stroe. Dat fiind acest lucru zii ca la minunatul oras buhusi oras ce are 15 mii de locuitori respectiv o suprafata de 40 de km patrati, aproximativ este un singur gabor sau ma rog politist militian in schimbul de noapte adica de la 22 la 06 dimineata. Sa vedem oare ce zice e mult putin. Eu zic sa il taiem pe unu si sa faca juma de militian daca e prea mult.si voi vorbiti de liniste si pace in acest oras. Sincer imi e jena dar asta e adevarul domnilor din comunitatea orasului buhusi. In anii 90 95 erau 6, 7patrule formate din doi gabori un total de 12 14 militieni. Deci creca 12 14 nu este egal cu 1. Ma gandeam sa schimbam dex si sa intriducem notiunea de patrula formata dintr-un singur om. Trezirea dragi cetateni. Asta e realitateain care suntem obligati sa traim si sa convietuim. Sa nu ne minunam cand auzim de talhari si hoti. Oricum nu aude nimeni. Am scris si eu din plictiseala:))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here