HC Buhuși: Weekend plin de handbal la Buhuși

3.052

Weekendul ce tocmai s-a încheiat a fost unul plin pentru iubitorii de handbal din Buhuși. Totul a început sâmbătă, când de la ora 10:00 s-a dat startul Cupei Zilele Orașului Buhuși 2017, turneu amical destinat Junioarelor 4. Invitate la acest eveniment au fost LPS Vaslui, CSS Bacău și CSS 2 Bacău. După aproximativ 5 ore de meciuri la sala de sport a Colegiului Tehnic „Ion Borcea”, handbalistele de la HC Buhuși au terminat pe locul al II-a, în spatele echipei CSS Bacău. Podiumul a fost completat de LPS Vaslui. Toți participanții au primit medalii și diplome, înmânate de primarul Vasile Zaharia.

Cupa Zilele Orașului Buhuși 2017

Posted by HC Buhuși on Saturday, September 16, 2017

În acelasi timp, la Sala Polivalentă, Junioarele 2 de la HC Buhuși au trecut la pas de echipa HC Comănești, scor 22-10 (8-3), în prima etapă a noii ediții de campionat.

„Am început cu multe ratări, dar am intrat în joc rapid, pe fondul unei apărări dezorganizate a advsersarelor. A fost un meci bun, rezultat al pregătirii bune din perioada precompetițională, și aici mă refer la cantonamentul de 7 zile, partidele din Ungaria și meciurile de pregătire de la Galați și de la Plopeni. Plusvaloare aduc echipei și fetele venite în această vară: Antonia Mazilu, de la Bacău, Andreea Rusu și Melania Anton de la Onești. Obiectivul nostru îl reprezintă clasarea pe primele două locuri din Seria A. Următoarea partidă din campionat o avem pe 7 octombrie și vreau să profităm de această perioadă mai lejeră și să facem un meci de pregătire cu Junioarele 1 de la Roman, cel mai probabil.” – a spus antrenoarea grupei, Mirela Popa, la finalul partidei de sâmbătă.

Duminică, de la ora 11, în Sala Polivalentă din Buhuși, Junioarele 3 au început cu stângul noua ediție de campionat pierzând la două goluri (28-30) în fața echipei LPS Vaslui. Antrenoarea Carmen Dulgheru a preluat grupa J3 în urmă cu doar două săptămâni. „Am făcut un meci bun, fetele au arătat ambiție și dorință de victorie, dar atât s-a putut la momentul acesta. LPS Vaslui este o echipă închegată și asta s-a văzut în partida de duminică. Încă nu am ajuns să-mi cunosc toate jucătoarele și nu am făcut schimbări pentru că mi-a fost teamă să nu stric mecanismul, mai ales că, spre final, am redus diferența de la cinci la un singur gol. Mai avem încă 17 partide până la sfârșitul anului.” – a declarat Carmen Dulgheru.

21753376_1703744436600632_3003835313192320208_o

Mai multe poze de la meciuri puteți găsi pe pagina de Facebook HC Buhuși

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here