HC Buhuși pleacă la Plopeni pentru ultimele meciuri de verificare dinaintea startului campionatului

2.021

hc_cs_ok

Grupele de Junioare 2 și Junioare 3 participă vineri și sâmbătă la ultimul turneu de pregătire dinaintea începulului de campionat. Turneul la care au fost invitate fetele noastre se desfășoară la Plopeni, în compania unor echipe de top: CSS 6 București, CS Chimia Râmnicu Vâlcea și Activ CSO Plopeni, fiecare grupă având de disputat câte 3 partide.

În aceasta ediție de campionat, Junioarele 2 și Junioarele 5 vor fi antrenate de către Mirela Popa, iar Junioarele 3 și Junioarele 4 vor fi sub comanda prof. Carmen Dulgheru.

Săptămâna trecută, Junioarele 2 și 3 și-au aflat adversarele din ediția de campionat 2017-2018. Weekendul viitor (16-17 septembrie), fetele noastre vor începe lupta pentru calificare la Turneul Semifinal. Regulamentul ambelor competiții a fost modificat, anul acesta calificându-se doar primele 3 echipe din fiecare Serie.

La grupa Junioare III a fost modificat și numărul echipelor din serie, de la 7 la 10, asta însemnând un număr mai mare de meciuri și deplasări mai lungi. Tot la Junioare III a fost introdusă în regulament și obligativitatea de a juca cu „apărare avansată” în prima repriză.

  Junioare 2 Junioare 3
Seria A Seria A
1 LPS Vaslui LPS Roman
2 HC Buhuși LPS Focșani
3 LPS Piatra Neamț CSS Bacău
4 LPS Roman CS OK Sport Onești
5 LPS Suceava HC Buhuși
6 LPS Iași LPS Vaslui
7 HC Comănești CSS Tg. Neamț
8 LPS Vaslui LPS Piatra Neamț
9 LPS Iași
10 CS Handbal Art Galați

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here