HC Buhuși a făcut un turneu incredibil în Ungaria, la Kaposvár

8.808

AUR pentru HC Buhuși la Intersport Youth Handball Festival! Săptămâna aceasta, Junioarele 2, 3 și 4 de la HC Buhuși au participat la turneul internațional Intersport Youth Handball Festival.

2 cupe_mic

Două locuri 1 și un loc 4 sunt rezultatele de excepție obținute de fetele noastre la turneul de la Kaposvár, unde au avut ca adversare echipe din Belarus, Ucraina, Ungaria, Turcia și România. 

final j3

În decursul celor cinci zile de turneu, în faza grupelor, echipele au jucat pe sistemul „fiecare cu fiecare”, iar primele patru s-au califica în semifinale. Aici, echipa de pe primul loc a jucat contra celei de pe locul patru iar cea de pe locul al doilea a înfruntat echipa de pe locul al treilea.

Antrenoarea Mirela Popa: „A fost un turneu foarte bun și din punct de vedere competitiv, și din punct de vedere al numărului de partide. Au fost 22 de meciuri în decursul celor 5 zile și am avut ocazia să jucăm cu echipe foarte bune. Grupa Junioarelor 2 a fost mai strănsă și, din păcate, aici nu am putut folosi o jucătoare cu un an mai mare, ca excepție, lucru stipulat în regulamentul competiției. Cu siguranță a fost cea mai intensă săptămână din punct de vedere handbalistic de până acum, le-a unit pe fete și experiența de aici ne va ajuta foarte mult în sezonul ce urmează. Le mulțumim părinților pentru efortul financiar, conducerii pentru susținere și organizare și sponsorului InterTransCom pentru echipamentul de prezentare.”

_MG_8039

J3

J2

Rezultatele din play-off le puteți găsi aici:

Descarcă documentul (PDF, 579KB)

Finala J4: HC BUHUSI (ROU) 22 – 18 FKSE (HUN)

Finala J3, KARPATI (UKR) – HC BUHUSI (ROU) a avut un final interzis cardiacilor, locul 1 decizându-se în urma aruncărilor de la 7 metri. Cu un minut înainte de final, echipa noastră conducea cu 17 la 15, dar s-a văzut egalată pe fondul a două eliminări de 2 minute și a unei apărări om la om.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here