HC Buhuși devine CSO Buhuși și înființează o nouă secție: fotbal

2.816

Consiliul Local Buhuși a adoptat astăzi HCL 109/2019 privind modificarea denumirii Clubului Sportiv Handbal Club Buhuși (HC Buhuși) în Clubul Sportiv Orășenesc Buhuși (CSO Buhuși).

Prin aprobarea noului Regulament de Organizare și Funcționare, clubul sportiv al Primăriei Buhuși înființează o nouă secție: fotbal.

„Scopul principal al unui club sportiv organizat ca instituție publică aflată în subordinea Primăriei și Consiliului Local este de a avea o adresabilitate cât mai largă în rândul copiilor și tinerilor pentru dezvoltarea activității sportive la nivelul localității. Înființarea unei noi secții, fotbal, impunea și modificarea denumirii clubului. În viitor, ne dorim să dezvoltăm și alte ramuri sportive. Cu siguranță, activitatea principală va rămâne cea handbalistică, unde avem peste 90 de sportive legitimate, la 5 grupe diferite de vârstă, toate fiind inscrise în competițiile organizate de FRH, de la Junioare 1 la Junioare 5.” – se arată într-un comunicat postat astăzi pe pagina de Facebook a clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here