HC Buhusi acuza CSS Bacau de incompetenta

2.944

Pareri de rau tardive dupa scandalul de la Sala Orizont, în care au fost implicate echipele HC Buhusi si CSS Bacau, la cel de-al doilea turneu de sala din campionatul national. Cel care duminica a înjurat ca la usa cortului arbitrii si echipa Adrianei Popa e chiar presedintele executiv al clubului buhusean. Gheorghe Butuc spune ca iesirile nervoase au fost provocate de arbitrajul tendentios, dar si de lipsa de valoare a CSS Bacau. Butuc a mai declarat si ca asteapta o sanctiune mai dura de la FRH, in afara cartonasului rosu primit duminica la meci.

S-a înjurat mai ceva ca în mahala, chiar daca era vorba de un meci de handbal juvenil. Doua goluri din pasi si unul de pe linia de semicerc ale CSS Bacau ar fi fost motivul pentru care chiar presedintele executiv al HC Buhusi, Gheorghe Butuc, a rabufnit la adresa arbitrilor si a echipei pregatite de Adriana Popa.

HC Buhusi e finantata cu 40.000 de lei de Consiliul Local, iar Gheorghe Butuc, care lucreaza în cadrul Primariei ca expert pe problemele rromilor din Buhusi, e presedintele clubului de handbal. Iesirile nervoase ale lui Butuc nu explica, totusi, de ce la finalul meciului si jucatoarele de numai 15-16 ani ale Buhusiului au luat exemplul presedintelui si s-au adresat în aceeasi maniera tuturor celor prezenti la sala. Se pare ca toata echipa era revoltata ca CSS Bacau ar fi câstigat nedrept toate meciurile de la turneu.

Dupa episodul de duminica, Gheorghe Butuc spune ca n-ar avea nimic împotriva sa mai fie înca o data sanctionat de Federatia Româna de Handbal. Asta dupa ce la meciul cu CSS Bacau a fost eliminat de arbitri pentru proteste.

Dupa înjuraturile ca la usa cortului de duminica, au aparut si parerile de rau.

Am incercat sa obtinem un punct de vedere cu privire  la reactiile lui Gheorghe Butuc la adresa CSS Bacau si de la  Adriana Popa, dar aceasta nu a fost de gasit.

 

Laura Pinter – 1tvbacau.ro

2 COMENTARII

  1. Domnul presedinte Butuc Stie Tot ,ar trebui sa lase pe altii care se pricep sa conduca.Este depasit rau de tot si de toate.Dar asta e,papa si el o paine cruda amara.Poate alege si alt sport,spre exemplu,,ALERGATUL PRIN PADURE”,CA LA FOTBAL SI HANDBAL chiar ca nu se pricepe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here