Handbalistii Stiintei Bacau, pe post de Mos Nicolae la HC Buhusi

2.803Aflați în pauză competițională până pe 15 decembrie, câțiva jucători ai Științei Municipal Dedeman Bacău au fost în vizită la cei mai tineri handbaliști de la clubul HC Buhuși, oferindu-le daruri în ajun de Moș Nicolae.

Inițiativa i-a aparținut antrenorului micuților buhușeni, fostul pivot al Științei, Eusebiu Tancău, iar cel care a sunat mobilizarea la Bacău a fost Marius Bondar. În afara extremei băcăuane, au mai participat la acțiunea-fulger Răducu Tamaș, Ionuț Rotaru, Rareș Păunică, Marius Novanc și Florin Dospinescu.

În pofida frigului pătrunzător din sala unde se antrenau micuții handbaliști din Buhuși, atmosfera a fost una caldă. ”Am vrut să facem un gest frumos, să mai aducem un pic de căldură în sufletele acestor minunați copii care se dăruiesc și se antrenează într-un frig crunt, pentru pasiunea noastră comună, handbalul”, a declarat pentru sport.bacaul.ro Răducu Tamaș.

2 COMENTARII

  1. Cred ca ar fi bine de amintit si ca echipa mica de fete a catigat campionatul dedicat zilei de 1 Decembrie organizat la Bacau.

    Au luat locul : 1 !!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here