HANDBAL | Junioarele 3 de la CSO Buhuși, locul 4 la ediția a II-a a Memorialului „Ioan Bucovală”, la Brăila

588

Junioarele 3 de la CSO Buhușu au participat, weekendul trecut la ediția a II-a a Memorialului „Ioan Bucovală”, la Brăila, în compania unor echipe puternice.

Fetele pregătite de Eusebiu Tancău si Mirela Popa au obținut locul 4 și două premii individuale: Andrei Giorgia – „Cea mai bună apărătoare a turneului” și Bianca Turcea – „Cel mai bun inter dreapta”. 

Rezultatele complete:
Vineri, 19 ianuarie:
CSO Buhuși – HC Junior BB Buzău 23-16
ACS Lucian Bute Galați – CSO Buhuși 28-24
Sâmbătă, 20 ianuarie:
CSO Buhuși – LPS Brăila 25-17
Semifinală: CSM Ploiești – CSO Buhuși 21-18
Duminică, 21 ianuarie:
Finala Mică: ACS Lucian Bute Galați – CSO Buhuși 18-16

 Mirela Popa, antrenor: „Un turneu foarte bun, atât din punct de vedere al intensități cât și a perioadei de desfășurare, având în vedere ca săptămâna viitoare reîncepem campionatul și aveam nevoie de aceste meciuri, pentru a ne da seama care este forma fizică a fetelor și unde trebuie să mai lucrăm din punct de vedere psihic, tehnic și tactic. Fetele s au comportat destul de bine, în special pe apărare, dar și atacul a fost pe măsură echipelor participante. Am avut în față echipe cu renume la nivel de junioare și totuși am reușit să le ținem <> cu brio și astfel am plecat acasă cu experiența unui turneu bun din toate punctele de vedere, cu un binemeritat loc 4 și cu 2 premii individuale: Venim acasă fără accidentări și Giorgia Andrei – „Cea mai buna apărătoare a turneului” și Bianca Turcea – „Cel mai bun inter dreapta”.cu certitudinea că aceste fete (J3) promit foarte mult. Mulțumim conducerii că a făcut posibilă această deplasare și tuturor celor care sunteți alături de noi!”

Campionatul național se reia sâmbătă, 27 ianuarie, iar fetele noastre joacă în deplasare, la LPS Iași.

 

Credit foto: Sportul Ilustrat

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here