Handbal: Grupele CSO Buhuși se pregătesc pentru noul campionat

1.016

Grupele Junioare 3 (2008-2009) și Junioare 4 (2010-2011) din cadrul Clubului Sportiv Orășenesc Buhuși au participat, în perioada 23-25 august, la un turneu de pregătire, la Onești. 

Junioarele 3 vor debuta în noua ediție a Campionatului Național organizat de Federația Română de Handbal pe 18 septembrie.

La CUPA ONEȘTI, Junioarele 4 s-au clasat pe locul 5 din 8 echipe participante, iar Junioarele 3 au obținut locul 2, având 4 victorii din 5 partide. 

Mirela Popa, antrenoarea grupei J4:Având în vedere că e primul turneu de pregătire pentru fetele J4 (2010, 2011), de fapt suntem la primele meciuri în aceasta formulă, mă declar mulțumită. Fetițele au avut o evoluție bună (cu greșelile inerente vârstei) și cu un progres vizibil de la meci la meci. Ne-am clasat pe locul 5 din 8 echipe, lucru îmbucurător având în vedere că mai mult de jumătate din fetele ce au evoluat la acest turneu sunt venite de pe terenul de minihandbal. Până la urma, important este să învățăm din greșeli, sa le remediem in antrenamente și în meciurile de pregătire ce vor urma și sunt sigură că vom crește frumos. Mulțumesc tuturor celor din stafful tehnic fiindcă au fost și sunt mereu alaturi de noi și felicitari fetițelor pentru rezultat! Un mare bravo pentru Junioarele 3 care au obținut un binemeritat loc 2 la acest turneu!”
Junioare 4
Eusebiu Tancău, antrenorul grupei J3: „Un turneu reuşit, locul 2 , după 5 jocuri – o înfrîngere şi 4 victorii – ne întoarcem la Buhuşi mai încrezători că o să realizăm mai multe pe plan sportiv în campionatul care urmează să înceapă în luna septembrie. Referitor despre fete, sunt mulțumit de mare parte din ele, aştept ca şi celelalte să se implice mai mult atât în pregătire cît şi la meciuri. Felicit tot lotul pentru că a înțeles că fără sacrificii n-ai să obții niciodată rezultate în handbal. Cu multă seriozitate, muncă şi disciplină vin şi rezultatele bine meritate. Felicitări Petronelei Samson pentru titlul de <<Cea mai bună portăriță a turneului>> ! Un câștig mare pentru echipă”
Junioare 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here