Handbal | CSO Buhuși – CSȘ Bacău, în etapa a 3-a a Campionatului Național al Junioarelor 3

339

Sâmbătă, 16 octombrie, junioarele 3 de la CSO Buhuși primesc vizita echipei similare a CSȘ Bacău, în etapa a 3-a a Campionatului Național de Handbal organizar de FRH.

Cu o victorie și o înfrângere în primele două etape, buhușencele vor primi o replică puternică din partea colegelor de județ, principalele candidate la locul 1 în Seria A Geografică. Obiectivul grupei J3 CSO Buhuși este clasarea pe unul in primele patru locuri în Seria A.

Cu ocazia acestei partide din etapa a 3-a, CSO Buhuși organizează o strângere de fonduri pentru Claudia Marta Georgescu, diagnosticată cu leucemie acută. Marta este mama handbalistelor Antonia Mazilu (legitimată la Buhuși în perioada 2017-2019) și Alexia Georgescu (componentă a grupei J3 de la CSȘ Bacău).

Organizatorii vor oferi cafea, ceai, ciocolată caldă sau cappuccino celor care vor dona cel puțin 5 lei pentru Claudia Marta Georgescu.

Conform regulilor impuse de pandemia Covid-19, în tribune este permisă doar participarea pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here