Hai la curatenie!

2.000


Doar pentru că te muţi cu 2 metri mai departe de o grămadă de gunoi când ieşi la picnic, asta nu înseamnă că mizeria nu mai e acolo. Doar pentru că alegi să te uiţi în altă parte, asta nu înseamnă că în apele râului care îţi alimentează oraşul cu apă potabilă nu plutesc zeci de mii de PET-uri şi pungi.

Ce-ar fi să participăm si noi buhușenii, alături de sute de mii de români la curățarea tării de PET-uri, pungi și hârtii lăsate de alții, purtate de vânt și apă ? Nu ne permitem să ne cumpărăm o țară mai curată și nici nu am avea cum, dar putem să o curățăm noi. Într-o singură zi s-o curățăm pe toată!

Asta iși propune campania “Let’s Do It Romania” sa facă sâmbătă – 12 mai 2012.

“În data de 12.05.2012 se va desfășura o nouă campanie națională Let’s Do It Romania care are ca scop curățarea unor zone în care se acumulează frecvent gunoi. Împreună cu voluntarii vom merge în lunca Bistriței si vom strânge gunoaiele de acolo. Din sponsorizări am obținut mănuși și saci și  așteptăm să vină cât mai mulți voluntari la acțiune.” ne-a declarat Simona Maftei – Compartimentul Protecția Mediului de la Primăria Buhuși.

Voluntarii se vor aduna sâmbătă dimineață la ora 9 în fața Primăriei Buhuși.

Buhusi.NET va fi acolo. Tu?

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here