Glasul inimii

4.669

Aseara a avut loc mult asteptatul spectacol caritabil “Glasul Inimii”. Pentru doua ore si jumatate, fosti sau actuali elevi ai Colegiului Tehnic “Ion Borcea” au incantat audienta prin multitudinea de cantece, scenete si alte momente artistice.

Vizibil emotionata pe tot parcusul spectacolului, doamna Badita, mama lui Mihaita a izbucnit in lacrimi la final.

foto: proof-zone.net

Trupa Looney Tunes ne-a obisnuit cu prestatii foarte bune, iar de data aceasta s-au autodepasit, pregatind 8 minute de spectacol autentic, gustat din plin de audienta. Felicitari!

9 COMENTARII

    • draga mea roxana….daca nu cer prea mult as dori si eu filmarea respectiva. Apropo mii de Felicitari pentru un spectacol care a iesit bine…iti multumesc foarte mult pentru ca mi-ai acordat sansa de a urca din nou pe scena…multumesc si succes in continuare

  1. Hey,bineinteles ca ti-o voi da imediat ce o primesc.Merci pentru felicitari si eu iti multumesc in primul rand ca ati avut dorinta de a participa,de a va implica si in al doilea rand tin sa-ti spun si sa iti multumesc ca ai fost alaturi de mine pana la sfarsitul spectacolului si sa stii ca am invatat de la tine multe lucruri!stii ce….TO BE CONTINUED!

  2. Pentru Roxana si Alma: dupa cum a zis si colegul meu Tiron, multumesc ca ne-ati dat sansa sa urcam din nou pe scena si ne-ati dat sansa sa ajutam un suflet mic prin ceea ce facem noi mai bine, prin umor. Am scris si pagina de feisbuc (facebook ptr necunoascatori), ceea ce am facut pe scena am facut pentru Mihaita, dar deasemenea dedic aceste momente comice unor persoane care nu mai sunt langa noi, fratele meu Gabriel si amicul meu Mihai Ciobanu (caciula ce am purtat-o a fost a lui). Sper sa nu supar pe nimeni prin acestea. Roxana daca tot ai zis “TO BE CONTINUED!”, fii sigur ca te vom ajuta si vom raspunde oricarei chemari (Tiron cred ca esti deacord cu mine).
    Felicitari fetelor! Ati facut o treaba unica.

  3. Bv fetelor care s-au implicat si au coordonat intreaga activitate.Ati fost la inaltime.Voi chiar meritati sa mai faceti spectacole,sa mai prezentati.Sunteti superbe.Bv Roxana ai fost superba si te-ai descurcat de minune.Felicitari si tine’o tot asa.

  4. Bv fetelor care s-au implicat si au coordonat intreaga activitate.Ati fost la inaltime.Voi chiar meritati sa mai faceti spectacole,sa mai prezentati.Sunteti superbe.Bv Roxana ai fost superba si te-ai descurcat de minune.Felicitari si tine’o tot asa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here