Furt programat in week-end

1.703

Managerul unei societati comerciale din orasul Buhusi a surprins mai multe persoane in timp ce incercau sa fure bunuri dintr-un atelier. Persoana in cauza a sunat la 112 iar un echipaj de interventie al jandarmilor s-a deplasat la fata locului si i-a prins pe hoti in flagrant.

Jandarmii au surprins o persoana, cealalta reusind sa fuga pina la sosirea acestora. Barbatul prins a fost imobilizat si identificat ca fiind Ionica I., de 19 ani, din orasul Buhusi, judetul Bacau, care profitind de ziua nelucratoare, a spart un geam la unul din atelierele societatii, din interiorul caruia a taiat si furat un cablu electric cu lungimea de aproximativ sase metri, precum si un tablou electric, cu scopul valorificarii ilicite.

“In urma celor constatate, persoanei respective i s-au intocmit actele premergatoare sub aspectul susceptibil savirsirii infractiunilor de distrugere si furt calificat. Dosarul urmeaza sa fie inaintat Parchetului de pe linga Judecatoria Buhusi”, a declarat mr. Sebastian Cretu, ofiter de relatii publice in cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Bacau. Prejudiciul, a fost recuperat partial si predat reprezentantului societatii pagubite.

 

Ramona Ionescu – ziaruldebacau.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here