Furt auto la Buhusi

3.396

O firma de paza din orasul Buhusi a reclamat la politie furtul unei masini. Politistii au raspuns sesizarii si au stabilit ca agentii de paza, s-au deplasat in urma unei solicitari la un bar din localitate, au lasat masina neasigurata si cu cheile in contact, iar cind au parasit localul au constatat ca masina disparuse. Autoturismul a fost gasit de politisti pe str. Bodesti, din orasul Buhusi, unde fusese abandonat.

Cel care a condus masina a fost identificat in persoana lui Constatin Daniel A., 22 de ani, care avea suspendat permisul de conducere. Tinarul este cercetat pentru furt calificat si conducere fara permis.

 

 

ziaruldebacau.ro

9 COMENTARII

  • pe data viitoare , atentie la masaina politiei si a ambulantei , copii fara minte , documentativa in legislatie dupa ce iesitit din masina …..

 1. ba frate omul sa dus la buton de panica si avea spayul paralizant intr-o mana si tel de serviciu si s-a grabit si a sunat la politie si a scos pe 2 afara si m-ai erau doi care au iesit de buna voie si dupa aceea s-a dus sa vada daca barmanul avea ceva adica lovituri si atunci i-a blocat usa barului .Te intreb pe tine fraye Decebal tu daca erai intre patru persoane recalcitrante ce faceai mai ales cand se lucreaza unul singur pe masina\

 2. Cel care a dat stirea asta pe net sa se m-ai intereseze ca masina nu afost gasita de politisti ci de fratele agentului care era pe masina si politistii care erau de serviciu nici macar nu au trecut pe acolo deci daca dati o stire intereseazate apoi publica Asa ca cel care scri stirea sa se m-ai documenteze

 3. HAHAHAHAHAHA ….UN AGENTDE PAZA …I’SI LASA NESUPRAVEGHEATA MASINA DIN DOTARE.
  Mai ,,”agentule “………..!!!!!!! mai bn du’te la padure..!
  oare chiar a fost solicitat ….ptr o interventie in acel bar?
  Misto….e frumos sa citesti din cand in cand stiri din astea..!

 4. Asta nu-i nimic,la Eon la agentul de paza i-a furat telefonul,banii,sprayul paralizant, GPS-urile de la masini si alte lucruri de la masini mai era putin si ii fura si chilotii agentului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here