Fost secund al naționalei României, Richard Reinholz, alături de HC Buhuși în cantonamentul de iarnă

2.035

În perioada 5-9 ianuarie, Junioarele 1, 2 și 3 au efectuat un cantonament la Sovata în vederea pregătirii părții a doua a campionatului 2018/2019 ce va începe weekendul viitor.

Aici, antrenoarele Carmen Dulgheru și Mirela Popa au fost ajutate de Richard Reinholz, venit special din Germania pentru acest stagiu. Din palmaresul antrenorului român de etnie germană, plecat din țară în urmă cu 42 de ani, a făcut parte și naționala masculină a României, unde l-a secondat, în perioada 2002-2005, pe Petre Ivănescu.

Specializat în pregărirea fizică, Richard Reinholz s-a declarat mulțumit de felul cum au lucrat fetele noastre la Sovata, oferind sfaturi importante atât jucătoarelor cât și antrenoarelor. Vizita lui în România s-a încheiat cu două antrenamente în sală, la Buhuși.

Campionatul de junioare se va relua weekendul viitor, primul meci fiind programat pe 19 ianuarie, în deplasare: CSS Bacau – HC Buhuși, la Junioare 3. Junioarele 2 vor evolua a doua zi, pe teren propriu, contra LPS Iași. Junioarele 1 vor juca primul meci din Grupa Speranță pe 26 ianuarie.

Muncim din greu si ne pregatim pentru a doua parte a campionatului 🤾‍♀️💪🥇

Posted by HC Buhuși on Sunday, January 6, 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here