Formația DanceSport Dreams din Buhuși a câștigat Trofeul Festivalului Sărbătoarea Artelor Moderne

3.531

În acest weekend s-a desfășurat la Sala Ateneu din Bacău cea de-a VII-a ediție a Festivalului Sărbătoarea Artelor Moderne, organizat de către Asociația Culturală „Armonie și Culoare”, cu sprijinul Consililui Județean Bacău. La acest eveniment au participat peste 500 de elevi din mai multe orașe din țară. Între aceștia s-au numărat și copiii buhușeni care se pregătesc la Școala de Dans Adamas de la Casa de Cultură.

Formațiile noastre au reușit performanțe remarcabile obținând locul I la categoriile care au participat. Astfel, formațiile „Baby Dance” și „Kids Dance” pregătite de instructor Cătălina Sava au obținut locul I la categoriile dans sportiv preșcolari, respectiv dans sportiv clasele I-IV. Formațiile Happy DanceSport și DanceSport Dreams pregătite de instructor Florin Ștefănescu au obținut locul I la categoria dans de societate clasele V-VIII, respectiv dans sportiv clasele V-VIII. De menționat că evoluția formației DanceSport Dreams a fost apreciată de juriu care i-a acordat și Trofeul Festivalului pentru secțiunea Dans, fiind considerată cea mai bună reprezentație.

Coregrafia cu care formația buhușeană a reușit să câstige acest trofeu a conținut trei stiluri de dans: vals lent, tango și vals vienez. Artizanii acestei reușite care au adus trofeul la Buhuși sunt: Rebeka Dornescu, Ioana Găucan, David Dumitru, Andrei Pușcalău, Amalia Furtună, Ilinca Frigură,Rebecca Damian, Aida Smău, Andreea Filimon, Alexandru Negoiță, Giorgia Cojocaru și Fabiana Cojocaru. În aceste condiții, formația DanceSport Dreams din Buhuși a fost invitată să evolueze și în Gala Festivalului acolo unde a reușit încă odată să smulgă ropote de aplauze și foarte multe aprecieri din partea unor specialiști în domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here