Atelier de gătit cu ocazia Food Revolution Day la una din grădinițele din Buhuși

3.573

Bloggerița buhușeancă Claudia Vasilache, proprietara blogului culinar lecturisiarome.ro, a vrut să marcheze Food Revolution Day printr-un atelier de gătit la grădinița Școlii „Mihail Andrei” din Buhuși.

food-revolution-day

„Cum anul acesta este primul an în care – de cand am devenit și eu ambasador voluntar Food Revolution – am <<prins>> Food Revolution Day, mi-am dorit foarte mult ca și primul atelier de gătit pentru copii să fie unul organizat la grădinița în care învață băiețelul meu. Ar fi trebuit sa organizez atelierul vineri, pe 20 mai însă unele probleme organizatorice de la gradiniță nu a facut posibil acest lucru așa că am devansat cu cateva zile organizarea acestuia și l-am ținut ieri” – ne-a spus Claudia.

Deviza propusă de Jamie Oliver sub care se desfășoară anul acesta Food Revolution Day, este ”Fară zahăr” (”nosugar”). Copii au gătit rețeta Diy oaty fruity cereal, adica un mic dejun cu cereale, iaurt si fructe. Soțul Claudiei, inginer, le-a povestitt micuților despre pericolele consumului excesiv de zahar.

Puteți citi despre întreg evenimentul pe blogul Lecturi și arome. Sponsorului principal al acestui eveniment a fost Parohia Ortodoxă „Sfanta Înviere” din Buhuși, prin preotul paroh Sbarcea Romeo, care a făcut posibil ca toate acele bunătăți sănătoase să ajungă pe masa a 25 de copii preșcolari participanți la atelier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here