#FilmulDeJoi – Ediție specială de Halloween, luni, 31 octombrie, de la ora 18:00

734

Casa de Cultură „Elisabeta Bostan” Buhuși vă invită la o proiecție de film specială, cu ocazia Halloween-ului: The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It (2021).

DACĂ AI CURAJ, ia-ți prietenii și vino luni, 31 octombrie, de la ora 18, să vezi unul dintre cele mai bune filme de groază din ultimii ani, bazat pe o șocantă poveste reală de posedare demonică.

Filmul nu este recomandat copiilor sub 15 ani.

„Trăind printre demoni: E mâna diavolului” dezvăluie o poveste îngrozitoare de teroare, crimă si o forță malefică necunoscută, care îi șochează chiar și pe experimentații investigatori din viața reală, Ed și Lorraine Warren. Unul dintre cele mai senzaționale cazuri din dosarele lor, începe cu lupta pentru sufletul unui tânăr băiat și îi duce apoi dincolo de tot ce mai văzuseră până acum, pentru a marca primul caz din istoria Americii în care un suspect de crimă invoca posesia demonică ca strategie de apărare.

Vera Farmiga și Patrick Wilson revin în rolurile Lorraine și Ed Warren, sub îndrumarea lui Michael Chaves („Blestemul La Llorona”). Filmul îi mai are în roluri principale pe Ruairi O’Connor („Printesa spaniola” a lui Starz), Sarah Catherine Hook („Monsterland” al lui Hulu) și Julian Hilliard (seria „Penny Dreadful: City of Angels” si „The Haunting of Hill House”). (cinemagia.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here