#FilmulDeJoi, 27 iulie, ora 18:00 va fi: VIVO (2021), dublat în limba română

474

#FilmulDeJoi, 27 iulie, ora 18:00 va fi: VIVO (2021), dublat în limba română, la Casa de Cultură „Elisabeta Bostan” Buhuși. Prețul unui bilet este de 5 lei.

“Vivo” este un film animat ce a fost lansat în 2021 și care a adus în lumina reflectoarelor o poveste plină de pasiune, aventură și muzică captivantă. Producția este regizată de Kirk DeMicco și Brandon Jeffords, iar animația a fost creată de studiourile Sony Pictures Animation.

Filmul îl are în centrul atenției pe Vivo, o simpatică maimuță spider dintr-un spectacol de stradă din Havana, Cuba. Personajul principal a dezvoltat o strânsă legătură cu un talentat cântăreț și chitarist, Andrés, care este de asemenea stăpânul său. Cei doi împărtășesc o pasiune comună pentru muzică și își petrec timpul făcând spectacole înflăcărate în oraș.
Filmul “Vivo” ne arată puterea prieteniei, importanța urmăririi visurilor și modul în care muzica poate uni sufletele într-un mod unic și special. De-a lungul poveștii, spectacolul muzical este însoțit de animația vibrantă și de muzica impresionantă, care aduce o atmosferă magică întregului film.

Pe lângă frumusețea vizuală și povestea emoționantă, “Vivo” reprezintă și o declarație artistică a diversității culturale, arătând cu dragoste și respect cultura cubaneză și latino-americană.

În concluzie, “Vivo” este un film animat captivant care îmbină perfect aventura, emoția și muzica pentru a ne oferi o experiență cinematografică de neuitat. Este o poveste despre prietenie, curaj și pasiunea pentru muzică, care poate fi apreciată și de către publicul de toate vârstele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here