#FilmulDeJoi 22 septembrie: SCOOB! (2020), dublat în limba română

1.578

Seria proiecțiilor de film de la Casa de Cultură „Elisabeta Bostan” Buhuși continuă cu animația SCOOB! (2020). Filmul este dublat în limba română, iar vocea lui Fred este dată chiar de Mario Fresh.

Cu siguranță, această animație va aduce aminte multora de copilărie și-i va familiariza pe cei mici cu celebrul Scooby-Doo.

Organizatorii au anunțat că, începând din această săptămână, vor introduce bilete de acces la un preț simbolic – 5 lei – pentru a acoperi din cheltuielile de funcționate și pentru a putea continua investițiile în locație în vederea îmbunătățirii condițiilor oferite spectatorilor.

Sinopsis SCOOB (2020):
Aceasta este prima aventură animată de lungă durată a lui Scooby-Doo, care dezvăluie modul în care el și cel mai bun prieten al său, Shaggy, au devenit doi dintre cei mai iubiți demascatori de rău făcători din lume. Povestea ne duce înapoi la locul în care totul a început atunci când un tânăr pe nume Shaggy se întâlnește pentru prima dată cu Scooby și fac echipă cu Velma, Daphne și Fred pentru a lansa Echipa Misterelor. (cinemagia.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here