#FilmulDeJoi, 2 noiembrie, ora 17:00 – INCREDIBILII 2, dublat în limba română

332

#FilmulDeJoi, 2 noiembrie, ora 17:00 – INCREDIBILII 2, dublat în limba română, la Casa de Cultură „Elisabeta Bostan” Buhuși. Prețul unui bilet este de 5 lei.

Sinopsis: Familia de supereroi iubită de toată lumea se întoarce cu o nouă aventură în „Incredibilii 2”. Numai că, de data aceasta, Helen (vocea lui Holly Hunter) e în centrul acţiunii, lăsându-l acasă pe Bob (vocea lui Craig T. Nelson) pentru a încerca să se descurce împreună cu Violet (vocea lui Sarah Vowell) şi Dash (vocea lui Huck Milner) cu actele de eroism ale vieţii normale, de zi cu zi.

Adaptarea e grea pentru toată lumea şi devine cu atât mai grea cu cât nimeni din familie nu ştie care sunt superputerile bebeluşului Jack-Jack, care apar spontan şi imprevizibil. Dar atunci când un nou ticălos urzeşte un complot genial de periculos, familia de Incredibili şi Frozone (vocea lui Samuel L. Jackson) trebuie să găsească o cale de a lucra din nou împreună, ceea ce e mult mai uşor de spus decât de făcut, oricât ar fi ei, cu toţii, de incredibili. (cinemagia.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here