#FilmulDeJoi, 17 august, ora 18:00 – WALL-E, dublat în limba română

481

#FilmulDeJoi, 17 august, ora 18:00, va fi WALL-E, dublat în limba română, la Casa de Cultură „Elisabeta Bostan” Buhuși. Prețul unui bilet este de 5 lei.

Sinopsis: Este anul 2700, iar Pământul este acoperit de gunoaie, ca urmare a secolelor de consumerism nesăbuit. Oamenii au plecat de pe Terra lăsând în urmă o armată de mici roboți a căror sarcină este să facă planeta iarăși locuibilă. În urma unei erori de programare, singurul robot activ este micul Wall-E. El se îndrăgostește de Eve, un robot trimis de oameni pentru a vedea cum evoluează operațiunile pe Terra. Wall-E are un singur vis, să-și afle un cămin în Univers. Se va transforma el în realitate?

Această nouă capodopera a regelui Spielberg ne oferă o extraordinară poveste de dragoste născută între ruinele planetei Pământ. Filmul susprinde prin poveste, conținut și realizare. Este povestea unei umanități care își pierde identitatea și echilibrul, dar care, cu ajutorul celor doi eroi, Wall-e și Eve, reușește să își regăsească valorile de sine și să revină acasă pentru a-și îndrepta erorile și a salva Terra. (cinemagia.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here