#FilmulDeJoi, 11 august: ENCANTO (2021), dublat în limba română

520

Primăria orașului Buhuși, prin Casa de Cultură „Elisabeta Bostan” Buhuși, invită cetățenii la a doua proiecție de film – Encanto (2021) – câștigătorul premiului Oscar în 2022 pentru Cel mai bun film de animație.

Campania este intitulată sugestiv #FilmulDeJoi și își propune să difuzele câte un film în fiecare zi de joi, de la ora 18, în următoarele luni. Intrarea este liberă.

Luna august este dedicată copiilor, organizatorii difuzând o animație în fiecare săptămână. Prima proiecție a avut loc pe 4 august – Tom și Jerry (2021) și a strans aproape 500 de copii, parinti si bunici.

Snopsis:
Mirabel, o fată din Columbia, se confruntă cu frustrarea de a fi singurul membru al familiei sale care nu posedă puteri magice. Acțiunea are loc într-un sat magic din Columbia și prezintă familia Madrigal, în care fiecare membru are propriile sale daruri, cum ar fi schimbarea formei, creșterea plantelor sau super-forța. Chiar și casa este fermecată, dansând în ritmul vieții de zi cu zi. Însă Mirabel este singura din familia ei care nu are puteri speciale. (cinemagia.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here