Expoziție de icoane pictate de elevii de la Clubul Copiilor Buhuși

807
Clubul Copiilor Buhuși, în parteneriat cu Biblioteca Orășenească „George Bacovia” Buhuși, Liceul Teoretic „Ion Borcea” și Asociația Artă Cultură și Natură, vă invită la expoziția de icoane pe sticlă a cărui vernisaj va avea loc Miercuri, 15 Decembrie, ora 13:20.
 
La expoziție participă lucrări ale elevilor de la cercul de Atelierul fanteziei din cadrul Clubului Copiilor Buhuși. Expoziția este parte din evenimentul caritabil, anual, Moș Crăciun ești TU.
 
Evenimentul caritabil Moș Crăciun ești TU” a ajuns la ediția a IV-a. Ca în fiecare an, elevi de la Clubul Copiilor Buhuși și Liceul Teoretic „Ion Borcea” donează jucării și dulciuri copiilor din familiile nevoiași din zona orașului Buhuși.
 
Poți dona și tu jucării sau dulciuri dacă vizitezi expoziția de icoane pe sticlă ce este deschisă în perioada 15-23 decembrie 2021 la Biblioteca Orășenească „George Bacovia” din Buhuși.
 
Vă așteptăm în număr cât mai mare să vizitați expoziția și să donați produse ce vor bucura inimile copiilor ce au nevoie de bunătatea noastră acum, mai mult ca oricând!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here