EXCLUSIV: Rasturnare de situatie la PDL Buhusi

3.879

Dupa problemele aparute in luna iunie in interiorul PDL Buhusi referitoare la pseuso-demisia secretarului organizatiei locale, Daniel Rezmires, am aflat ca situatia s-a rasturnat.

Astfel, conform unei decizii semnate de Presedintele PDL Bacau, nimeni altul decat fostul Ministru de Interne, Gabriel Berca, Daniel Rezmires isi va relua pozitia din echipa PeDeLista buhuseana, urmand sa-si ocupe si locul din Consiliul Local Buhusi.

 

 

 

6 COMENTARII

 1. Buna ziua,

  Este bine ca organizatia judeteana a reanalizat situatia si pot astfel impreuna cu echipa sa supunem de aceasta data (impreuna) o serie de proiecte spre dezbatere publica, asa cum am promis in vara cetatenilor. Va informez cu aceasta ocazie ca am depus …. inainte de a veni decizia de la Bacau, un proiect destinat infiintarii la nivelul orasului a Comisiilor Consultative Cetatenesti … care in viziunea noastra va inlesni rezolvarea unora dintre problemele cetatenilor orasului.

  Am primit raspuns si acesta (proiectul) va fi supus dezbaterii publice… continutul proiectului va fi analizat intr-o perioada urmatoare in cadrul CLB.  Asa cum m-am asteptat dealtfel, proiectul a fost primit cu bunavointa si interes…. cred eu ca este primul proiect primit dinafara clb.

  Pasul urmator va vi ca impreuna sa depunem un proiect pentru realizarea infratirii orasului cu una sau mai multe localitati din afara tarii… cat si realizarea planului de dezvoltare locala pentru a incerca sa atragem posibili investitori. Un alt proiect in lucru face referire la atragerea de fonduri extra bugetare in baza prvederiilor Legii 215 privind realizarea de asociatii intrcomunitare… obiectivul vizat este cel… privind asistenta medicala. 

  Anunt de pe acum ca acestea sunt obiectivele pe care incerc sa le promovez..impreuna cu  echipa de consilieri Pdl si cu sustinatorii ARD … si nu numai….  si cel mai important lucru.. pentru ca acusi incepe campania pentru parlamentare….. nu va certati intre voi oameni buni  (pe teme  politice) ca nu foloseste la nimic.. tineti minte campania de la locale….. Campaniile trec si voi tot vecini ramaneti… 

  Toate cele bune.

  • Mult spor si minte limpede in activitatea de consilier ce va sa vie. Desi pare ca sar din prima cu solicitari, as avea o mare rugaminte (comuna multor parinti din orasul nostru): ridica problema reinfiintarii unei crese in Buhusi, absolut necesara dupa incheierea perioadei de 1 sau 2 ani a concediului de crestere si ingrijire a minorului.
   Raman la dispozitia dumneavoastra pentru acordarea intregului sprijin in acest sens.

 2. felicitari dl.dr.ing.Daniel Razmires!!!!!Mult succes in activitatea de consilier!!!!Multa sanatate si succes in alegeri si dl.Berca pt ca abia acum a luat in atentie si pe cei 500 de votanti ai PDL de a locale!!!!

 3. felicitari dl.dr.ing.Daniel Razmires!!!!!Mult succes in activitatea de consilier!!!!Multa sanatate si succes in alegeri si dl.Berca pt ca abia acum a luat in atentie si pe cei 500 de votanti ai PDL de la locale!!!!

 4. Felicitari domnule Razmires. Ma bucur ca s-a facut dreptate. Mi-ar fi placut sa pot lucra cu dvs. in consiliul local dar nu a fost sa fie. Ma gandesc ca odata cu intrarea dvs. in C.L. va creste valoarea forului legislativ local. Succes!

 5. Mai dar ce v-a face Balaur ,ca la ce figuri avea domnul consilier ? V-a ramane cu scolita lui de soferi ,cu spalatoria ,cu afacerea comuna cu Santa si cu vanatoarea(desi aici sau mai imputit treburile si nu se mai poate bracona chiar ca acum ceva timp).
  Mult succes domunlui Razmires Daniel (pacat ca face parte din acest partid care a facut cam mult rau)!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here