EXCLUSIV | Ionel Turcea: „Nu mai candidez”

4.087

Turcea-buhusi.netIonel Turcea (PSD) este hotărât să nu mai candideze pentru încă un mandat la Primăria Buhuși la alegerile locale din 2016.

Criticat de mulți, susținut de și mai mulți, a câștigat toate mandatele detașat. Acum acceptă faptul că o schimbare este benefică. Turcea va încheia anul viitor al patrulea mandat din fruntea orașului.

După cum ne-a spus chiar el, nu îi este frică că nu ar putea câștiga din nou, dar consideră că este timpul să lase pe altcineva să se exprime și să facă performanță.

Dar pe cine?

Primit de curând în sânul PSD Buhuși, Florin Diaconu pare să fie cel pe care-l pregătește partidul pentru Primărie. Turcea confirmă: „Florin Diaconu este un om bine pregătit, capabil, cu șanse reale la postul de primar. Și eu și partidul suntem alături de el și sunt sigur că orașul va avea de câștigat. Are o familie frumoasă, un CV impresionant și are importante legături politice la nivel central.”

Ionel Turcea, care este și președintele PSD Buhuși, nu exclude și alte variante de candidați. „Cunosc foarte bine politica buhușeană și în ultimii 3-4 ani am căutat un om potrivit. Unii nu doresc, alții consideră ca ar fi o aventură, dar văd în domnul Diaconu omul de care are nevoie orașul. Dacă vor fi alți doritori, vom face un sondaj la începutul anului viitor și vom stabili, cu toții, alături de cine mergem în campanie.”

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here