EXCLUSIV | Interviu cu Sorin Umbrarescu: “Stiu care sunt nevoile urgente ale societatii noastre”

6.115

Sorin Stefan Umbrarescu, notar bacauan, candidat ARD pentru functia de Senator in Colegiul 4 Bacau, a acordat un interviu pentru www.Buhusi.NET

“Daca as fi senator, principala mea problema ar fi adoptarea Noului Cod de Procedura Civila. Acesta va aduce vigoare in administratia statului si va elimina lentoarea de care ne plangem mereu.”

Printre altele, acesta a vorbit despre nevoile urgente ale societatii, pe care le-a observat din postura de Notar Public si despre nevoia reintoarcerii romanilor din strainatate.

 

 

3 COMENTARII

  1. Intr-adevar un om care are ce cauta in Senat. Cunoaste legislatie si stie sa faca legislatie. Parlamentul Romaniei cat si cetatenii intregii tari trebuie sa foloseasca capacitatea de gandire a oamenilor competenti si pregatiti in acest domeniu. Daca se fac legi constructive si aplicabile in folosul oamenilor obisnuiti e un castig si tara poate merge mai bine in ansamblu. Acestea le pot face profesionisti precum dl Sorin Umbrarescu (candidat pentru Senat) si dl Ochenatu (candidat pentru camera deputatilor)

    Toate cele bune
    dr. ing. Rezmires Daniel – sustinator al echipei ARD

  2. Un profesionist, un tanar care poate schimba multe in bine pentru,,talpa” tarii, fermierii de azi, tinerii care vor lucra efectiv in agricultura. Din cate stiu chiar dumnealui este si fermier. Succes si sa fie inteles de electorat, prin prezenta la vot, prin acordarea votului.
    Florin Filioreanu – corespondent de presa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here