EXCLUSIV | Bărbatul dat dispărut ieri a fost GĂSIT

3.621

Bărbatul în vârstă de 72 de ani care a plecat voluntar de la un centrul de îngrijire, ieri, 7 octombrie, A FOST GĂSIT!

Din spusele voluntarilor prezenți la căutări, acesta ar fi avut o brățară cu GPS la mână, iar ultima locație indicată în această dimineață ar fi fost în zona barajului de la fostul lac de acumulare Racova. Lunca Bistriței a fost „măturată” de echipe de la Pompieri, Poliție, SMURD, voluntari și personal al centrului de îngrijire. Bărbatul a fost găsit în jurul orei 16:15.

Comunicat IPJ Bacău: 

Mobilizarea exemplară a echipelor de căutare a condus la salvarea unei vieți

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a numitului Botezatu Mihai de 72 de ani, din orașul Buhuși.

Bărbatul a plecat voluntar la data de 07 octombrie a.c. dintr-un centru de îngrijire a persoanelor vârstnice din localitate.

Sub coordonarea Serviciului de Investigații Criminale Bacău au fost mobilizate rapid echipe de căutare formate din polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști locali și voluntari.

În urma activităților specifice efectuate și a traseelor minuțios stabilite în care au fost direcționate echipele de căutare, bărbatul a fost găsit în timp util astfel încât să nu ii fie pusă în pericol viața.

Acesta a fost identificat în comuna Racova, într-o zonă cu vegetație înaltă, lângă calea ferată.

Bătrânul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Mulțumim tuturor forțelor participante care au dovedit încă o dată implicare și devotament în îndeplinirea uneia dintre principalele misiuni, aceea de salvare de vieți omenești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here