Evolutia celui mai important operator de jocuri de noroc din Romania

772

In ziua de astazi, pe piata jocurilor de noroc din Romania exista o multime de operatori licentiati. Acest lucru este valabil mai ales in cazul platformelor online, care s-au dezvoltat si s-au inmultit tot mai mult in ultimii ani. Totusi, de-a lungul timpului anumiti operatori si-au format o imagine mai solida in randul jucatorilor romani si se bucura de o apreciere extrem de mare.

Asa se intampla in cazul Superbet, care poate fi considerat in prezent cel mai important operator de jocuri de noroc din Romania, luand in calcul atat agentiile stradale, cat si platforma online Superbet. Despre evolutia acestui brand iti voi oferi cateva informatii interesante in randurile ce urmeaza.

Cum a aparut Superbet?

Sunt destul de putini romani pasionati de gambling care cunosc detalii despre Superbet si consider ca este interesant de aflat putin despre istoria acestui brand, tinand cont de popularitatea de care se bucura in Romania.

In spatele Superbet se afla de fapt compania Superbet Holding Romania, care pe langa brandul Superbet mai detine sau a mai detinut si nume precum Bet Arena, Go Bet si Magic Jackpot. Compania a fost infiintata in anul 2008, in Bucuresti, de catre Sacha Dragic, cel care conduce operatiunile grupului chiar si in ziua de astazi.

Dezvoltarea Superbet in Romania

Interesant este faptul ca Superbet a reusit sa se dezvolte chiar in timpul crizei financiare din anii 2008-2009. La inceputul anului 2009 era deschisa prima agentie Superbet in Oradea, urmand ca pana la finalul anului pe teritoriul Romaniei sa se gaseasca 51 de astfel de locatii, raspandite in 27 de orase.

Dezvoltarea a continuat si in urmatorii ani, astfel ca pana in 2015 Superbet a ajuns la 500 de agentii stradale in Romania, iar ulterior in august 2017 a fost deschisa si agentia cu numarul 600.

In anii urmatori pariurile online au inceput sa devina tot mai populare si la noi in tara, iar evident ca pentru Superbet acest lucru nu putea fi trecut cu vederea. Astfel, in februarie 2016 este lansata si platforma online Superbet, care a devenit intr-un timp foarte scurt una dintre preferatele jucatorilor romani. In prezent se bucura de o popularitate si mai mare, oferind clientilor posibilitatea de a juca la pariuri sportive, casino si loto pe internet.

Superbet este si unul dintre cei mai importanti angajatori pe plan national, in 2017 compania avand peste 3.500 de angajati, iar in prezent numarul acestora este si mai ridicat.

Incepand cu sezonul competitional 2010-2011, Superbet a devenit sponsorul oficial a mai multor echipe de fotbal din Romania, precum Rapid, CSU Craiova, Petrolul Ploiesti, Gaz Metan Medias si altele.

De asemenea, compania a sponsorizat si diferite evenimente sportive de-a lungul timpului, cum ar fi turneul masculin de tenis de la Brasov, Final 4-ul Cupei Romaniei la baschet, Maratonul Bucuresti si altele.

Extinderea Superbet in afara Romaniei

Evolutia Superbet nu s-a oprit la granitele Romaniei, ci compania a dorit sa isi extinda serviciile si pe plan global. Bineinteles ca a reusit acest lucru, astfel ca in a doua jumatate a anului 2017 Superbet isi face aparitia pe piata din Polonia.

Scopul companiei a fost ca in 2018 sa ajunga la cel putin 100 de agentii deschise in Polonia si sa intre si pe pietele de gambling din Serbia si Slovacia.

Distinctii

Superbet este fara dar si poate unul dintre cei mai apreciati operatori de jocuri de noroc din Romania, atat offline, cat si online. Acest lucru nu se bazeaza doar pe aprecierea clientilor si pe parerile acestora, ci Superbet a primit de-a lungul timpului si mai multe distinctii care ii consolideaza numele in industria de gambling, precum:

  • 2013 – Superbet primeste premiul pentru “Cea mai buna casa de pariuri”.
  • 2014 – premiul pentru “Casa de pariuri a anului”.
  • 2017 si 2018 – Superbet este castigatorul celui mai important premiu din industria de gambling din Europa Centrala si de Est – “Best Overall Sports Betting Operator”.
  • 2018 – la Central and Eastern European Gaming Conference, Superbet este desemnat “Cel mai bun serviciu de suport clienti din Europa Centrala si de Est”.

In concluzie, tinand cont de istoricul acestui operator si de aprecierea de care se bucura in Romania si nu numai, daca vrei sa te distrezi la jocuri de noroc in cele mai bune conditii poti alege cu incredere Superbet, la fel ca o multime de alti jucatori romani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here