Eroii neamului, omagiati la Buhusi

4.040

Joi, 24 mai, Ziua Eroilor si Inaltarea Domnului au fost marcate, la Buhusi, printr-o ceremonie religioasa, o slujba de pomenire si depunere de coroane de flori. Manifestarile s-au desfasurat la Monumentul Soldatului Necunoscut  din centrul orasului.

Conform traditiei  Bisericii Ortodoxe Romane, ziua Inaltarii Domnului Iisus Hristos este si Ziua Eroilor Neamului. Reinstituita dupa aproape cinci decenii, aceasta sfanta zi este un inaltator moment de comemorare a tuturor fiilor patriei cazuti la datorie, in toate timpurile si in toate locurile, intrati de-a pururi in constiinta nationala si deveniti legenda.

Primaria Buhusi, Consiliului Local, Asociatiei Veteranilor de Razboi, Colegiul Tehnic “Ion Borcea”, precum si principalele organizatii politice din localitate, PSD, PDL, PNL, si altii,  au depus coroane in cinstea eroilor neamului cazuti la datorie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto: Gabriel Balica

3 COMENTARII

  1. Buna ziua,

    Intrebare.. cei de la PDL nu au participat si ei la eveniment ?. Oare s-a stricat filmul la developarea fotografiilor. ?

    • Buna ziua
      Personal nu am participat la eveniment. Daca aveti poze cu PDL, le adaug aici, fara nicio problema. Va rog sa mi le trimiteti pe adresa de email.

  2. Observ ca esarfa tricolora purtata de catre domnul primar a cam intrat la apa, e cam stramta…. S-o fi cerand purtata de altcineva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here