7 COMENTARII

  1. Domnule “Liviu” , comentariul pe care l-ai facut e de prisos…Cred ca domnul cristea constatntin are dreptate… Sa dea Dumnezeu sa nu ai experienta de a fi muscat tu sau un membru al familiei tale de un caine din acesta vagabon sau , ma rog, comunitar…

  2. am avut “norocul” sa ma muste unul si am fost la bacau o luna ca sa fac injectii.acum sunt bolnava de frica lor.doresc la toti cei care ii protejeaza sa aiba o experienta frumoasa ca a mea.,pt. ca e absurd sa cheltuiasca asa multi bani sa-i castreze.mai bine ii inchide undeva si le da de mincare acolo in plus toti cei care ii iubesc ii pot vizita ca sa le treaca dorul.

  3. trebuie facut ceva cu ei ca sunt un pericol, azi in jurul orei 5:30am, m-au incoltit vreo 6, noroc de sacul de gunoi pe care il aveam in mana, plus ca in zona in care stau nu este luminata, nu se vede nici la 1m in fata, mergi pe bajbaite pana la masina din parcare… sau pana pe N. Balcescu unde e mai luminat cu ajutorul magazinelor (primaria face economie si inchide becurile devreme dimineata si se aprind dupa orele 22:00)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here